Home Forums UnTheme Home advisor website has problems

Viewing 10 reply threads
  • Author
    Posts
    • #3528

      jake2071
      Participant

      Can you try to fix this today?
      1. Media demo data is stuck at 5%
      2. I have tried to change the logo and it still shows the default logo.
      3. I have changed the header layout to option 1 and it still shows option 2.
      4. When I try to view the website it takes a long time to load.

    • #3529

      jake2071
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #3540

      jake2071
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #3541

      jake2071
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #3542

      jake2071
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #3557

      tripp0311
      Participant

      Jake2071,

      Did support find a fix to your slow loading website? Mine site loads slow too. Trying to find a fix…

    • #3558

      jake2071
      Participant

      I turned off page loading in the theme settings and that fixed it

    • #3559

      tripp0311
      Participant

      Cool. Let me try that…

    • #3674

      Maria Do
      Keymaster

      I am on holidays and will get back to you as soon as I can.

      Many thanks and apologies for any inconvenience.

    • #3940

      jake2071
      Participant

      Can I get the refund please? I have been waiting a long time and I have not heard anything. I have not been using the template and I do not have it installed

    • #3948

      Maria Do
      Keymaster

      Sorry jake2071

      Could you please give me info your site once again. I will try my best to solve all your problem today.

      THank you so much for your patience!

Viewing 10 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.