Home Forums SpyroPress Themes Acumec Blog pages

Viewing 13 reply threads
  • Author
    Posts
    • #36926

      bcastanheira
      Participant

      Good afternoon,

      After publishing an article, I notice on a series of information that appear with links, on the right side of the page, such as “recommended”, “useful links”, “flickr photos”, etc. How can I delete or hide that information? See page: https://wwwtest.ipbrickdi.com/noticias/

      When clicking on top of the news, the header and the page title, that I have set for all pages, disappears. Why does this happen? How can I fix it? See page: https://wwwtest.ipbrickdi.com/transformacao-digital-a-sua-empresa-esta-preparada-para-este-desafio/

      Thank you!

      Best regards

    • #36951

      Maria Do
      Keymaster

      1.Please go to Appearance->Widgets to delete it :

      http://prntscr.com/lt2dmk

      2. Because it doesn’t show background image:

      http://prntscr.com/lt2iu6

      Please send the following information to get the support faster:

      – FTP’s information
      – WordPress admin account
      – Purchase Code (to ensure you have bought the theme and deserve the good support)

      I will check your site.

    • #36955

      bcastanheira
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #36959

      bcastanheira
      Participant

      Here you have.FTP information:

      user: ftpw3testipbdi

      password: 123qweASD

    • #36992

      Maria Do
      Keymaster

      Don’t forget to mark reply as private below if you share any sensitive data.

    • #36993

      Maria Do
      Keymaster

      Hi again

      I’ve checked, i can see the page title section works fine:

      http://prntscr.com/lttga9

      it was solved?

    • #37009

      bcastanheira
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #37045

      bcastanheira
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #37050

      Maria Do
      Keymaster

      Sorry i’m not much understand you mean. Could you please show me some screenshots for details problems.

      Thank you.

    • #37057

      bcastanheira
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #37063

      bcastanheira
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #37068

      Maria Do
      Keymaster

      Did you change WP admin info? I can’t login to dashboad.

    • #37069

      bcastanheira
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #37093

      Maria Do
      Keymaster

      Good morning!

      I’ve checked, i can all content in page builder is showed.

Viewing 13 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.