Home Forums UnTheme Medix No image thumbnails – regen not working

Viewing 13 reply threads
  • Author
    Posts
    • #7068

      nclarkson
      Participant

      In my media area there are place holder thumbnails for images but no thumbnail image. I have tried regen thumbnail and it did nothing. I then checked through ftp and went to the uploads folder and the it is empty except for et_temp. I then tried uploading new images and they did not go to where the file path says.

    • #7075

      Maria Do
      Keymaster

      Hi

      Could you please show me screenshot for details your issue.

      Please give me FTP+WP admin info your site. I will have a close look and find solutions.

      You can use lightshot sotfware to take and share screenshot, it easy to use:

      https://app.prntscr.com/en/index.html

    • #7150

      nclarkson
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #7236

      Maria Do
      Keymaster

      Thank you your info. I will work on your site and show you the answer as soon as possible.

    • #7357

      nclarkson
      Participant

      Hello,

      Have you figured anything out yet?

      Thanks

    • #7384

      nclarkson
      Participant

      Hello? Have you found anything…

    • #7387

      Maria Do
      Keymaster
      This reply has been marked as private.
    • #7389

      nclarkson
      Participant

      The password should work now.

      spyro123!

      I have not touched any permissions. This is a godaddy setup. Please login in as soon as possible and check. When you look you will see the pictures in the root domain directory,

    • #7394

      Maria Do
      Keymaster

      Yes i’ve checked i can see the permission of images upload file is 644(no write permission), i even can’t upload image on your site.Asking Your Host for Help with the Image Upload Issue.

      Thank you.

    • #7400

      nclarkson
      Participant

      I have already checked file permissions for folder uploads in site1. It is set to 755, I am using filezilla.

    • #7431

      nclarkson
      Participant

      Hello Please let me know if I am right or wrong…

    • #7432

      Maria Do
      Keymaster

      Hi nclarkson
      Did you ask your hosting manager about Image Upload Issue? Becuase I install the demo data of theme on my localhost my colleague computer, all thumb images works fine:
      http://prntscr.com/gvyqkn
      http://prntscr.com/gvyqpk
      so i can make sure that isn’t issue from our theme.

    • #7438

      nclarkson
      Participant

      I just told you the permission of the folder. Are you not able to see it? Please answer my question. What am I suppose to tell my host if the permission is correct? Have you looked at it?

    • #7461

      Maria Do
      Keymaster

      Yes i can see it. The permission of folder is 755 and the permission of files is 644.

Viewing 13 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.