Home Forums SpyroPress Themes Acumec Problem after the installation

Viewing 10 reply threads
  • Author
    Posts
    • #29901

      it0492
      Participant

      Hello, i have bought your theme, acumec ( c6f92b2e-5b79-4585-849d-9d43907c2aa4 – 27 Aug 2018 REGULAR LICENSE)
      have installed it (manulaly .. because with the istall demo buttom .. it only reached 70% and then it stopped) and face some front end difficulties.
      There are some things that are not displayed correctly.
      For example in the mobile version the menu is not displayed.
      In the contact page the google map is not displayed correctly.
      In the home page the projects are not displayed (the categories correctly)
      also right after the menu the photos from the posts do not appear.

      Please provide me some information or help

    • #29902

      it0492
      Participant
    • #29903

      it0492
      Participant

      https://aigis-services.gr/wp-admin

      admin credentials

      username : supportacumec
      email : elen.mavroidaki@gmail.com
      pass : JPRbdNp!TgzZ%0N%W@DJPSq@

    • #29927

      it0492
      Participant

      Made some changes in the home page … as i did not receivew any answer.

      The issues that still eed fixed are :

      In the mobile version the menu is not displayed.
      In the contact page the google map is not displayed correctly.
      In the home page the projects are not displayed (the categories correctly)

    • #29949

      Maria Do
      Keymaster
      This reply has been marked as private.
    • #30029

      it0492
      Participant

      Hello,

      ftp credentials :

      Ηostname : http://ftp.aigis-services.gr
      Login : q106341ele
      Password : 9w?Gn_K53X

    • #30030

      it0492
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #30144

      Maria Do
      Keymaster

      Hello

      1,3 Our dev team are working on your site. I will show you solution as soon as possible.

      2.Now Google Map need to get the credit card when registering the API key so you need to get the key for your own.
      https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/get-api-key
      After that, add you api key in CMS Google Map settings.

      Thank you.

    • #30145

      Maria Do
      Keymaster

      Hi again

      your problems is solved. Please check it asap.

      Thank you.

    • #30146

      it0492
      Participant

      Sorry to bother you again but although you fixed the problem ..now the services page has a problem with its presentation https://aigis-services.gr/υπηρεσίες/

    • #30184

      Maria Do
      Keymaster

      Your problem is solved.

      Thank you.

Viewing 10 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.